Post by Admin on Mar 17, 2017 5:50:54 GMT 2
Cumhuriyetimiz on milyonlarca pırıl pırıl birey yetiştirdi.
Laikliği ve Cumhuriyet değerlerini kabul eden tüm vatandaşlarımızın olabildiğince birbirinden kopmaması, bir güç birliği kurup bunu devam ettirmesi kanımca çok faydalı olacaktır.
Yurtdışında yaşamak kolay değil, ben geçmişte uzun bir süre tek başıma yaşadım ve ülkemize sonra geri döndüm. Sevdiklerimizden uzak kalmak, yanlızlık, Türk yemeklerine olan özlem, Türk insanının sıcaklığı, iş bulmak/kurmak, yuva kurmak hiç kolay değil. Diğer taraftan çok sevdiğimiz ülkemizde yaşamak da kolay değil. Şahsım adına konuşursam Türkiye'deki yaşam artık beni tüketiyor. Yani konu "ne olacak, her ülkenin zorluğu var" deme noktasından ötede. Pekçok kişi bu yüzden geçici veya temelli olarak yurtdışında bir yaşam kurmak ve ülkemizde bulamadığı huzuru yakalayabilmek istiyor.
TurkExpat bu konuda sizlere yardımcı olabilir, sizlerin de forumumuzu etrafınıza yaymanız ve haftada bir sat vs ara ara ciddi kullanmanız da çok faydalı olacaktır. Ben forum meraklısı değilim ama forumların halen facebook grupları gibi sosyal medyaya göre büyük avantajları var. Mahremiyet ve uzman bilgi/kişileri bulmak forumlarda çok kolay.
Lütfen forumumuzu yurtdışına taşınmak isteyen ve yurtdışında yaşayan tanıdıklarınıza iletin. Yurtdışında yaşayıp zaten blog vs sahibi olup bu yolları geçmiş vatandaşlarımıza ülke grup moderatörlüğü/adminliği dahil her türlü imkanı vermek istiyoruz.
Birlikten güç doğar. Bu birliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.